Hvad gør et medlemstræf i Kajakenergi til noget helt særligt?

Sommerens hidtil varmeste fredag den 26. juni, var start-scenen for Kajakenergi's medlemstræf i Mors og Cold Hawaii. Et helt fantastisk træf, som du kan læse om og se billeder fra her:


Men hov - hvordan er det nu lige med at gennemføre kajaktræf i Corona-tider?

Mange af de store kajaktræf og store forsamlinger er desværre blevet aflyst i sommeren 2020.

Min vej fremad i det, er ikke at give op, men holde fast i små og smidige træf-former der virker, for Kajakenergi-medlemmer.

  • Små grupper på max. 30 personer.
  • Telt-overnatning - men stadig med komforten af at kunne få et varmt brusebad og en kold øl på campingplads.
  • Ture og workshops, der bliver planlagt efter vejret og deltagernes ønsker.
  • Hygge, netværk og inspiration til at lære nyt i kajakken. 


Sådan et træf havde vi i Kajakenergi, og her er et kig ind i stemning og aktiviteter fra Mors og Cold Hawaii, 26-28. Juni.


Fredag aften

På Limforden i super varmt vand, med rul, hyggelige små bølger, test af kajakker, og ølsmagning af kolde Limfjordsportere og andre gode bryg fra Thisted Bryghus.

Kajakenergi-træf-juni-2020-0012.jpg


Lørdag på Limfjorden, med workshops om kreative makkerredninger og intro til surfski - over i en super fed oplevelsestur med indslag som sæler, zen-i-kajakken og geologiske indsigter, langs nord-øst kysten på Mors. Deltagere der byder ind med deres viden, og deler gavmildt ud til de andre deltagere - det giver bare gode oplevelser.

Og lørdag på Vesterhavet, hvor en stor gruppe arbejdede med turleder-opgaver af høj karat rundt om Hanstholm Havn. En tur, hvor deltagerne fik lov at lave kærlige drillerier og udfordre hinanden. En tur, hvor nogen hoppede ud fra høje steder med kriller i maven, andre lavede teamwork om lidt mere avancerede redningsøvelser og bugseringer. En tur rundt hvor vi oplevede et af de virkelig skarpe hjørner på den danske vestkys Danmark, med langt til lette landinger. Og når gruppen tager ansvar, arbejder sammen og er med på at gøre en indsats, bliver det en stor og god oplevelse!

Kajakenergi-træf-juni-2020-007.jpg
Molehovedet i Hanstholm. Massivt og langt fra land!


Kajakenergi-træf-juni-2020-004.jpg
Langs havnens sydvendte 10-meter-høje væg, der modstår nordsøens massive bølger, og har sit eget mini fuglefjeld på små hylder øverst oppe


Søndag var vi heldige at få bølger

De bedste af slagsen: Helt rene, fine dønninger i Hanstholm, der gav perfekte betingelser for surf i havkajakker og på surfski.

Og i Klitmøller leverede endda lidt større bølger, til dem der ville hurtigt på vandet og opleve når der er mere vind på.

Der levede Cold Hawaii op til sit navn - og gav surf-smilet frit løb.!

Kajakenergi-træf-juni-2020-0021.jpg
Sommer-surf i Hanstholm når det er bedst (og det her var kun begyndelsen)


Da vi vinkede farvel sagde flere deltagere, jamen det føles jo som en evighed siden det var fredag.

Så meget kan man opleve på en weekend.

Og samtidig nå at hygge sig og socialisere.

Uden at det føles super stressende eller presset.

Det fælles fundament for gruppen, er Kajakenergi, som giver alle adgang til online-kajaklæring og instruktørkontakt når de har spørgsmål.


Vi du med på kommende træf i Kajakenergi?

Så skal du være Kajakenergi-medlem