Sikkerhedsinstruks

Kajaksejlads i kommerciel sammenhæng skal efter Søfartsstyrelsens regler, være dækket af en sikkerhedsinstruks der beskriver rammerne og organiseringen omkring sejladsen. Desuden skal der være tegnet en passageransvarsforsikring som dækker i tilfælde af uheld og ulykker.

Jeg vægter sikkerheden højest, når jeg laver aktiviteter i OnAdventure. Du skal være 100% tryg ved at tage på vandet med OnAdventure. Tur efter evne er det grundlæggende princip, som danner udgangspunkt for valg af udstyr, påklædning, tid, sted og vandforhold – alt sammen afstemt i forhold til deltagernes forudsætninger og kursets indhold.

Inden vi sætter kajakken eller kanoen i vandet, laver jeg derfor en sikkerhedsbriefing med deltagerne. Og skal vi på tur, udarbejder jeg en sejladsplan for kurset/turen du skal på – uanset hvor kort eller lang turen måtte være.

Forsikringsmæssigt er vi dækket af en passageransvarsforsikring hos Topdanmark, som overholder gældende lovkrav om blandt andet erstatningssum.

Du er velkommen til at kontakte OnAdventure og spørge om adgang til vores sikkerhedsinstruks. Sikkerhedsinstruksen udleveres til myndigheder, aktive kunder og relevante sparrings/samarbejdspartnere.

Her kan du læse om de overvejelser og sikkerhedsforanstaltninger jeg bruger ved undervisning i kano, kajak og på SUP.