Indkvartering

Har du brug for et sted at overnatte, er der muligheder i nærområdet tæt på OnAdventure’s base i Langholt, 9310 Vodskov.

 

Vodskov Kro

Hyggelig Kro beliggende midt i Vodskov, 10 minutters kørsel fra Aalborg. Fem nyrenoverede værelser midt i Vodskov. Mulighed for servering af mad.  Læs mere »

Nymarksminde Bed & Breakfast

B&B 10 minutters kørsel fra Aalborg, Billig overnatning i velindrettede ferielejligheder. Alle lejligheder har eget bad, toilet, køkken og fri internet. Dag-til-dag leje, undtaget i højsæsonen uge 25-32 2016, hvor lejlighederne skal bookes på ugebasis. Læs mere »

Friluftsliv og telt

Der findes flere velfungerende gratis shelterpladser og teltpladser i/omkring Aalborg – nogle ligger helt ud til vandet. Se dem på udinaturen.dk.

 

Indkøb

OnAdventure er placeret i Langholt, 4 km fra Vodskov, hvor du finder supermarkeder, pizzarier/fast-food, bager, apotek og diverse specialbutikker. Der ud over ligger der hyggelige gårdbutikker i området.

 

Mangler du andet?

Vi kender området godt, så er der andet du mangler i forhold til indkøb og indkvartering? Send mig en besked, jeg hjælper dig gerne.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk