Medlemstræf i Kajakenergi - Pinsen 2024

Kajakenergi - Pinsen 2024 - 002

Vi har haft det mest fantastiske Medlemstræf Glyngøre i pinsen 2024. Tak til alle jer der deltog og var med til at gøre den her weekend til noget helt særligt. Jeg var høj af glæde søndag eftermiddag da vi rundede af efter at have roet Fur Rundt, og jeg kunne tænke tilbage på den oplevelse og alle de andre gode.

Lad os tage et lige resumé af oplevelserne:

Fredag

Fredag aften - fælles aftensmad i lejren og en tur på Sallingsund for de deltagere der var klar på kajaktur. Andre tog en gåtur på stranden. Et velkommen tilbage til Sallingsund for mange deltagere, og et velkommen til for de nye.

Sælerne var nysgerrige og turen gav os en mulighed for gode snakke om de kommende måneders kajakoplevelser.

Kajakenergi - Pinsen 2024 - 004


Lørdag

Lørdag startede med en fælles session i lejren hvor vi satte fokus på to emner; vedholdenhed og overbevisninger, som to af de ting vi skal være bevidste om i kajaktræningen.

Om det var morgenkaffen? Det hjælper nok, men ikke kun det: Der var virkelig entusiastisk deltagelse og gode snakke, dette var ret tydeligt emner der fanger og rammer noget vigtigt og dybt i os alle. Og senere på dagen, kom vi tilbage til emnet om vedholdenned da Michael mindede os om skumfidus-testen med en aftensmads-dessert:

Kajakenergi - Pinsen 2024 - 009


Tilbage til formiddagen: En flok kørte til Fegge Klit på nordmors og fik roet turen langs de stejle klinter i gode bølger. Os der blev i Glyngøre lagde ud med tempotræning som formiddagens workshop. Der blev arbejdet godt igennem med stopure og intervaltræning.

Efter frokostspausen var Fegge Klit-holdet tilbage igen og på til eftermiddagens plan: Rulletræning og vaffelis på på havnens ishus. Super herlig, aktiv dag - høj sol, let vind, glade ansigter og en ægte følelse af sommer. Jeg var virkelig glad for at se hvordan deltagerne går til ideerne om tempotræning og rulletræning, som også er indbygget i to af kajakenergi’s træningsgrupper der kører hele året. Det skaber sammenhæng.

Kajakenergi - Pinsen 2024 - 007


Nogle af deltagerne på Tempotrænings-workshoppen greb muligheden for videoanalyse af deres fremadroning.

Kajakenergi - Pinsen 2024 - 005


Lørdag aften samledes vi til endnu et overdådigt sammenskudsgilde. Enkelt: Alle medbringer en ret, der er garanti for variation og nye ting at smage på.

Kajakenergi - Pinsen 2024 - 008


Lørdag aften gik med refleksion over dagens oplevelser, aftenbadning og solnedgang under Sallingsund-broen. Vi samlede muslinger og østers så der var lidt godt til en aftensnack. Flagermusene cirklede over lejrpladsen da jeg lagde mig i soveposen og lukkede øjnene, mæt af dagens oplevelser!

Kajakenergi - Pinsen 2024 - 0010


Søndag

Søndag morgen: Op til morgenmotion før morgenmad, og lejren blev pakket sammen. Vejret var så fantastisk at vi ændrede dagens program fra stationære workshops til tur-med-indlagte-teknik-indslag. Vi roede Fur Rundt i det mest fantastiske vejr.

Her, et skud fra pausen på Knudshoved, Fur’s vestligste hjørne:

Kajakenergi - Pinsen 2024 - 001


Der blev byttet kajakker, prøvet surfski, spist flere nyhøstede blåmuslinger og bare nydt det helt fantastiske forårsvejr. Tænk, at kunne sidde i helt vindstille på Nordkysten og holde frokostpause i magisk godt vejr. Til slut, op mod målstregen - bugseringsøvelser og teamwork. Super god dag!

En stor tak til ALLE træf-deltagerne for at være med til at skabe så fantastiske timer hele weekenden. Det var en fornøjelse!