Hvor finder jeg struktureret viden om kajakroning og udvider mit netværk (uden besværlige Google-søgninger)?

Testimonial Lise Guldberg

Væk fra frustrerende internet-søgninger efter kajakviden, over til til strukturerede træningsvideoer og et udvidet netværk af kajakroere.

Her er hvad Lise fortæller om at være med i Kajakenergi:

Jeg var i gang med at ro kajak, og brugte lang tid på at søge nettet tyndt i jagten på grundige beskrivelser og videoer af teknikker, f.eks redninger, roteknikker, rul, vedligehold af kajakustyr mm. Det var bøvlet. Dernæst manglede jeg et vindue til at finde kajakaktiviteter og netværk til nye ro- kammerater. Jeg var på udkig efter løsninger - var Kajakenergi stedet?

Jeg besluttede mig for at blive medlem og finde ud af det.

Jeg nyder især godt af de træningsvideoerne og bruger dem stadig. Både til at lære nyt, til repetition, til inspiration og til rent opslagsværk. Det er dejligt at det er samlet på en og samme platform og let at finde når det er struktureret efter tema og lagt så det giver en klar anbefalet rækkefølge.

Hvis jeg skulle pege på det jeg synes bedst om, er det at Kajakenergi er et samlet sted for trænings-instruktioner og et opslagsværk om teknik, viden og udstyr.

En anden ting jeg også værdsætter er hvordan Kajakenergis træningsgrupper og ture giver mulighed for at lære nyt og udvide netværket til andre kajakroere. Medlemmerne kan byde ind med viden, dele erfaringer og arrangere træninger og ture. Jeg var med på medlemstræffet i foråret 2023 og mødte en rigtig hyggelig flok. Det var fedt at få åbnet øjnene for at ro i vesterhavsbølger, virkelig inspirerende at se og opleve hvor gode nogle af de andre var - det gav blod på tanden!

Efter jeg kom med i Kajakenergi er mit mindset rykket mere i retning af at kajakroning er en helårssport, hvor aktiviteter på havet, i svømmehallen og månedlige online-events supplerer hinanden.

- Lise Bonne Guldberg.