Hvor finder jeg viden om kajakudstyr og teknik - samlet på ét sted?

Hanne Stubbe Teglbjærg

Valg af det rigtige kajakgrej fra start kan vise sig at give store besparelser. I Kajakenergi finder du viden når du skal anskaffe nyt grej, hvad enten det er kajak, pagaj, svømmevest, tørdragt eller våddragt. Det er også der du finder inspiration til at træne og udvikle din kajakroning. Viden, hjælp og sparring, samlet på ét sted.

Hanne fortæller om at være medlem:


Jeg mødte Kajakenergi da klubben havde et kajakenergiforløb, som jeg fik rigtig meget ud af. Det gjorde mig sulten på mere. Jeg opdagede, at der var et helt univers, hvor jeg kunne finde en masse rigtigt gode videoer, som kunne hjælpe mig til at blive bedre kajakroer og dertil også et forum, hvor jeg kunne finde svar på mine spørgsmål om grej og inspiration til ture.

Jeg kunne måske have fundet noget af det samme andre steder, men så stritter det i alle retninger og fordelen ved kajakenergi var, at det er samlet ét sted, som er overskueligt og rigeligt opfylder mine behov.

Kajakenergi dækker enormt bredt de alle de forskellige aspekter af kajakroningen og samtidig sætter det mig i kontakt med en masse entusiastiske kajakfolk fra hele landet.

For mig, er Kajakenergi efterhånden blevet et velkendt univers med mulighed for at få hjælp til alt kajakrelateret og holde mig selv i gang i kajakudviklingen. Jeg vil helt sikkert anbefale Kajakenergi til dem der, som jeg, godt kan lide at nørde lidt og blive bedre kajakroere.

-Hanne Stubbe Teglbjærg