Videre med SUP-teknik

ACA-L2-SUP-001

Tillykke med de nye SUP skills, Karsten! Det var en fornøjelse at bruge en en sommerdag på vandet i Sæby med dig! 7 timers intensivt SUP kursus, hvor Karsten fik sin ACA(*) Level 2 SUP certificering.

Fra et solidt og stabilt stå-sted midt på boardet, bevægede vi os ud der hvor SUP'en bliver mere levende, og åbner for pivot turns - der blev eksperimenteret med styreteknik og effektivisering af fremadpadling, og sikkerheds-procedurer som redninger og bugseringer. SUP kan så meget mere end bare at padle ligeud på tur.

Vi toppede dagen af med en god lang tur ud af havnen, hvor der var lidt mere gang i vandet, og fik fornemmelsen af de første små surfture ved stranden inden dagen var omme.

Well done, Karsten - vi ses på vandet! 

(*)ACA = American Canoe Association. ACA Level 2 SUP skills er et heldags kursus for dig der vil være en mere sikker, alsidig og effektiv SUP padler

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk