Kajakfysik for DGI Østjylland

Kajakfysik-dgi-østjylland

Lørdag den 25. marts - stadig forårskoldt, men solen klemmer sig igennem, og smilet breder sig. Jeg befinder mig i toppen af Aarhusbugten, nærmere bestemt den lille hyggelige lystbådehavn i Nappedam, og dagens "kajakfysik" kursus for DGI Østjylland.

Kursets fokus er på hvordan vi gør træningen simpel og effektiv, hvordan vi kan fjerne vores undskyldninger for IKKE at få trænet - og hvordan kajak-motoren kan trænes, ved at sætte fokus på træning i kajakken og på land.

Kajakfysik - Keep it Simple!

Styrke, udholdenhed og smidighed er de tre hovedemner, og efter at have sat scenen og vendt deltagernes erfaringer rykker vi på vandet til praktiske øvelser: Opvarmning, Intervaltræning og forskellige metoder at regulere intensiteten på, så der selv på de stille dage kan skabes udfordringer. Efter frokost, tog vi fat på land-træning, med inspiration til at lave  på land.

Keep it Simple skinner igennem hele vejen, og vi runder af med endnu en tur på vandet, hvor der kommer yderligere detaljer på morgenens session.

Inden vi går i land, skal der selvfølgelige lige rulles, det er næsten synd ikke at gøre det når vi nu har fået varmen! Tak til hele holdet for en god dag - og ikke mindst, tak til DGI Østjylland for initiativet og til Nappedam for gæstfriheden.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk