Tekniktræning i havkajak: Friluftsnørderi med Erik B. Jørgensen

Friluftsnørderi_Med_Erik_B_Jørgensen

Hvad er den gode grund til at fokusere på tekniktræning som havkajakroer?

Hvad kan tekniktræning gøre for dig, og hvordan bliver det en fast del af dine kajakture?

Det - og meget mere - kan du høre om i Erik B. Jørgensens podcast lige her, hvor han interviewer mig om tekniktræning i havkajak.

Podcasten "Friluftsnørderi"

Hvor Eriks fokus er på langtur og ekspeditioner, er mit fokus i højere grad på teknik-træning og udvikling af tekniske havkajak-færdigheder. Derfor var jeg også med det samme all in, da Erik kontaktede mig og foreslig et interview til podcast-serien "Friluftsnørderi" med emnet tekniktræning i havkajak.

Denne episode af Podcasten kommer i dybden med emnet, nemlig specifikt hvordan tekniktræning kan gribes an og bruges som en del af kajaktræningen. I løbet af snakken kommer Erik og jeg også med et par bud på interessante grejnyheder, og mere generelle tips om kajaktræning.

Jeg kan kun opfordre til at lytte med - interviewet er på lige omkring 1 time, og du kan få masser af god inspiration og tips med dig som lytter.

Hvem er Erik?

Erik er tidligere jægersoldat, og kendt i kajak-sammenhæng for sin Danmark Rundt-tur i is-vinteren 2010, efterfulgt af kæmpe-ekspeditionen Skandinavien Rundt i 2011. To (i min bog) yderst krævende ture, der på hver sin måde sætter nye danske standarder for langturs-kajakroning. Du finder mere inspiration, links til bøger, foredrag, nyhedsmails og andet godt fra Erik på komud.dk

Hør Podcasten her »