Instruktør-inspiration i Aarhus Kano og Kajak Klub

Aarhus-Kajakklub-Inspirationsdag

Søndag den 23. april 2017 var en inspirerende dag med instruktørholdet fra Aarhus Kano og Kajak Klub.

Instruktørteamet spænder bredt i erfaring og fokusområder - IPP Instruktør 1-2-3, og på tværs af turkajak, kapkajak, kano og havkajak, er der masser af erfaringer at tilgodese - men også, erfaring at trække på internt på holdet.

Vi startede dagen med at sætte fokus på hvad der motiverer os til at være instruktører, og hvordan vi kan hjælpe begyndere og øvede videre. Det er ikke altid et emne som bliver diskuteret så meget til hverdag, så det er fedt at tage det op og blive klogere på hvad det er der tænder den der gnist i os som instruktører.

Derefter på vandet til tekniktræing, med en bred vifte af havkajakker, turkajakker (endda en 2'er turkajak) og turkano, bevægede vi os ud til den nærmeste strand hvor der blev opbygget erfaring med hvordan nye kajaktyper virker - og samtidig, blive klogere på hvilke egenskaber der er gode, ved den kajak man normalt ror i.

Det førte os frem til dagens madpakke-pause på stranden i sol med læ for vinden, og videre til næste punkt på dagens program, sikkerhed og redninger Med en gennemgang af bugseringsmuligheder, byggede vi op til øvelser i teamwork på de knapt så enkle makkerredninger. Der blev leget, grinet og givet gas, både i vandet og kajakkerne. Alle kom i land, på forskellige utraditionelle metoder, siddende på kajakken eller stående, for at udfordre balancen. Med tørt tøj på igen, fik vi rundet dagen af med en runde personlig erfaringsopsamling, hvor der blev sat ord på det lærte.

Tak til Nicki, 2 x Nikolaj, Torsten, Jonas, Daniel, Hans, Freek og Troels for en inspirererende dag på vandet!  


Kunne du og din klub bruge et inspirationskursus?

Hvilke emner vil være relevante for jer at få sat fokus på?

 

Kontakt OnAdventure med din idé »