Nye Instruktør-2'ere klar

Instruktør-2-prøve-april-2017

Fokuseret stemning fra morgenen!

Der bliver ikke sluppet helt så mange jokes i omklædningsrummet fra dagens start som der normalt ville i en kajakklub.

Vi er gæster i Aalborg Kajakklub, og 10 deltagere er mødt ind til dagens IPP Havkajak Instruktør-2 prøve. April, solen er oppe, og det samme er vinden. Hvide skumtoppe så langt øjet rækker på Limfjorden i Aalborg.

Samuel og Thomas var med som censorer til prøven, og dagen igennem fik set prøvedeltagerne i den skarpe ende som både undervisere og instruktører, i vandet og tilbage i kajakkerne, et par rul i det forårsfriske vand blev det også til. Godt ihærdigt arbejde fra alle, og vi kunne slutte af med fælles debrief og en kort opsummering på dagen, inden den stod på individuel feedback.

Status til dagens slut er, at kajak-danmark nu er 8 Havkajak Instruktør 2'ere rigere - kajakroere der nu er klar til at formidle mere teknik og dele ud af deres deres viden. Tak til Aalborg Kajakklub for lån af lokaler - det gjorde dagens logistik meget nemmere og er virkelig værdsat!

Tak til hele holdet, både deltagere og censorer, for godt arbejde på (og i) vandet - vi ses der ude på bølgen, for havet kalder!