Klar til Kajakeventyr

På-vej-til-færøerne

Vi står på havnen i Hirtshals, og oplever et glædeligt gensyn med hinanden. Sidst vi var samlet, var da hele holdet af kajakroere på turen til Færøerne, mødtes i pinsen. Et sommerhus og forårsfriske bølger var rammen om vores fællestræning, og for turlederne var det en vigtig milepæl i forberedelserne at se og udfordre de enkelte deltagere i kajakkerne.

Siden pinsen har hele holdet trænet, gjort grej klar, pakket tønder, kasser og dufflebags med grej.

Nu er vi så klar som vi bliver, og forventningens glæde er meget meget tydelig. Nu følger 36 timer på færgen uden de store opdateringer. Det er selvfølgelig ventetid, men også tid til mental forberedelse og accept af at nu venter der 8 intensive tur-dage hvor vi i fællesskab skal få de bedst tænkelige kajakoplevelser med hjem.

Opleve den Færøske kultur og natur. Prøve kræfter med bølger, tidevand og atlanterhavs-klima. Sørge for at turens "husholdning" virker, så vi får noget at spise. Tage en masse gode billeder. Og dele vores historier om Kajakroning på Færøerne med jer her på bloggen. Nu drager vi afsted på eventyr!

Til dig, kære læser: Vi skrives ved ganske snart!

Læs flere blog-indlæg fra turen  »

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk