Instruktør-fokus i Holstebro

Holstebro-001

Søndag 25. maj var OnAdventure på banen i Kajakklubben Pagaj i Holstebro, for at sætte instruktør-fokus på teknikforståelse og IPP2 instruktion med klubbens instruktør-team. Jens Peder, Marianne, Gert, Birger, Dan, Bent og Jan var samlet over morgenkaffen og rundstykkerne da Jeg mødte ind kl 8 søndag morgen - morgenfriske kajakroere! Vi satte dagen i gang med fokus på underviser-rollen og top tips til forbedring af forevisning, og fik kajakkerne på vandet til dagens første runde praktiske øvelser. 

Holstebro-001.jpg

Atter på land, var der tid til at samle op med notater

Sidst på formiddagen, var der træning og feedback på teknikbanen lige foran klubhuset - med tid til at eksperimentere og prøve andre kajak-typer til de samme øvelser. En tur i nye kajakker, skærpede opmærksomheden manøvre-egenskaber, kropsfornemmelse og kajak-kontrol.

Holstebro-002.jpg

Træning på Teknikbane - teknik og kajakfornemmelse i fokus.

Efter en overdådig og vel-anrettet frokost, gik vi videre med video-analyse af teknik, som redskab til at fintune instruktørernes teknikforevisning, og diskuterede fokuspunkter for IPP2 teknikkerne. Dagens sidste kajak-session var træning og fintuning af makkerredninger - først som en øvelse i at spare tid - og derefter gjorde vi det mere avanceret og udfordrende ved at kombinere redningerne bugsering.

Holstebro-003.jpg

Vi tog bugserlinerne i spil til en test af makkerredninger med lidt større krav til teknik og til at holde fast på udstyret.

Holstebro-004.jpg

 

Kursisterne i gang - 3 teams, arbejder med at gøre makkerredningen mere effektiv og tidsbesparende.

Tak til Kajakklubben Pagaj for invitation til en dags teknikundervisning, I var energiske, entusiastiske og åbne for nye input - held og lykke med udviklingen i jeres instruktør-team!  

Trænger jeres instruktør-team til energi og inspiration? 

Kontakt OnAdventure og fortæl om dine ønsker!