Instruktør-fokus i Holstebro

Holstebro-001

Søndag 25. maj var OnAdventure på banen i Kajakklubben Pagaj i Holstebro, for at sætte instruktør-fokus på teknikforståelse og IPP2 instruktion med klubbens instruktør-team. Jens Peder, Marianne, Gert, Birger, Dan, Bent og Jan var samlet over morgenkaffen og rundstykkerne da Jeg mødte ind kl 8 søndag morgen - morgenfriske kajakroere! Vi satte dagen i gang med fokus på underviser-rollen og top tips til forbedring af forevisning, og fik kajakkerne på vandet til dagens første runde praktiske øvelser. 

Holstebro-001.jpg

Atter på land, var der tid til at samle op med notater

Sidst på formiddagen, var der træning og feedback på teknikbanen lige foran klubhuset - med tid til at eksperimentere og prøve andre kajak-typer til de samme øvelser. En tur i nye kajakker, skærpede opmærksomheden manøvre-egenskaber, kropsfornemmelse og kajak-kontrol.

Holstebro-002.jpg

Træning på Teknikbane - teknik og kajakfornemmelse i fokus.

Efter en overdådig og vel-anrettet frokost, gik vi videre med video-analyse af teknik, som redskab til at fintune instruktørernes teknikforevisning, og diskuterede fokuspunkter for IPP2 teknikkerne. Dagens sidste kajak-session var træning og fintuning af makkerredninger - først som en øvelse i at spare tid - og derefter gjorde vi det mere avanceret og udfordrende ved at kombinere redningerne bugsering.

Holstebro-003.jpg

Vi tog bugserlinerne i spil til en test af makkerredninger med lidt større krav til teknik og til at holde fast på udstyret.

Holstebro-004.jpg

 

Kursisterne i gang - 3 teams, arbejder med at gøre makkerredningen mere effektiv og tidsbesparende.

Tak til Kajakklubben Pagaj for invitation til en dags teknikundervisning, I var energiske, entusiastiske og åbne for nye input - held og lykke med udviklingen i jeres instruktør-team!  

Trænger jeres instruktør-team til energi og inspiration? 

Kontakt OnAdventure og fortæl om dine ønsker!  

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk