Havkajak intro med solnedgang

Intro_med_solnedgang

Sidste søndag i april - foråret er her og et solidt højtryk har placeret sig over Danmark, og Limfjorden er omkring de 12 grader. Efter at have kørt IPP3 færdighedskursus, tog Jørn og jeg en tur ud i Aalborg.

Jørn havde fået et gavekort til 2 timers havkajak-intro tur som privatundervisning, og nu var tiden helt rigtig til at få oplevelsen: En havkajak-tur på en idyllisk, stille aften med skyfrit og forårs-sol, og nærmest ingen vind.  Efter en hurtig introduktion til sikkerhed og udstyr, arbejdede vi med basal ro-teknik,

Jørn fangede det hurtigt, og vi roede en ud syd for Egholm, for at se langt. Tankerne fløj, og snakken gik om alt fra teknik til muligheder for at lære mere, og de oplevelser som gode kajakfærdigheder og godt grej kan give. Tilbage igen, og inden skumringen for alvor satte ind, fik vi prøvet et par selvredninger og makkerredninger, før vi pakkede sammen og takkede af for denne gang. En fin afslutning på weekenden, i fortryllende godt vejr.

Ture som denne, er en af mulighedere når du vælger privat-undervisning der er skræddersyet til dine behov.

Klik og læs mere om privat-undervisning »

 

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk