Et nyt Færøsk kajakeventyr starter i august 2019

Faroerne 2019 - Dag 1 - 004

8 dages kajakroning på Færøerne tager sin begyndelse i dag, 1. august 2019. Det er årets anden tur på Færøsk vand for mit vedkommende, og denne gang står den på ture med 4 danske kajakroere.

Vi mødtes første gang i maj til en hel dags fællestræning og afstemning af forventninger. Siden da, har holdet trænet og forberedt sig, og nu ser vi frem til en uges kajakture.

Basen er i Tórshavn, og vi kører ud på dagsture efter vejr og hvad dagsformen er til - så følg med her, i de oplevelser vi får undervejs. Det bliver storslået!

Den her tur bliver særlig, fordi jeg står med turleder-opgaven alene for de 4 danskere. Det bliver en stor oplevelse, men jeg ved det også bliver udfordrende at stå på egne ben og løfte ansvaret som turleder. Kajakroning på Færøerne kræver virkelig opmærksomhed på detaljerne. Derfor, er jeg glad for at kunne trække på erfaringerne fra tidligere ture, og for at holdet vi er afsted, kender hinanden, og jeg kender deltagernes niveau.

Følg med de kommende dage, hvor jeg skriver opdateringer undervejs på turen, og drøm dig med til de Færøske klippekyster og kajakroning i storslåede omgivelser. Undervejs lærer du mere om om hvad der skal til for at ro kajak på Færøerne.

Læs flere blog-indlæg fra turen »