Tekniktræning i havkajak: Friluftsnørderi med Erik B. Jørgensen

Friluftsnørderi_Med_Erik_B_Jørgensen

Hvad er den gode grund til at fokusere på tekniktræning som havkajakroer?

Hvad kan tekniktræning gøre for dig, og hvordan bliver det en fast del af dine kajakture?

Det - og meget mere - kan du høre om i Erik B. Jørgensens podcast lige her, hvor han interviewer mig om tekniktræning i havkajak.

Podcasten "Friluftsnørderi"

Hvor Eriks fokus er på langtur og ekspeditioner, er mit fokus i højere grad på teknik-træning og udvikling af tekniske havkajak-færdigheder. Derfor var jeg også med det samme all in, da Erik kontaktede mig og foreslig et interview til podcast-serien "Friluftsnørderi" med emnet tekniktræning i havkajak.

Denne episode af Podcasten kommer i dybden med emnet, nemlig specifikt hvordan tekniktræning kan gribes an og bruges som en del af kajaktræningen. I løbet af snakken kommer Erik og jeg også med et par bud på interessante grejnyheder, og mere generelle tips om kajaktræning.

Jeg kan kun opfordre til at lytte med - interviewet er på lige omkring 1 time, og du kan få masser af god inspiration og tips med dig som lytter.

Hvem er Erik?

Erik er tidligere jægersoldat, og kendt i kajak-sammenhæng for sin Danmark Rundt-tur i is-vinteren 2010, efterfulgt af kæmpe-ekspeditionen Skandinavien Rundt i 2011. To (i min bog) yderst krævende ture, der på hver sin måde sætter nye danske standarder for langturs-kajakroning. Du finder mere inspiration, links til bøger, foredrag, nyhedsmails og andet godt fra Erik på komud.dk

Hør Podcasten her »


Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk