Kajak Lucia i Aalborg 2016: Lys og Stemning på Limfjorden

Kajak-lucia-2016

50 deltagere satte lys på kajakkerne og roede langs havnen i Aalborg og Nørresundby, til årets luciatur for havkajakker i 2016.

Eftermiddagens tågebanker drev væk og efterlod fjorden smuk og rolig -- det gjorde at vi kunne holde ruten rundt langs Aalborg havnefront, krydse til Nørresundby, og retur langs "solsiden" til Lindholm Brygge, med et sidste kryds over fjorden tilbage til Skudhavnen.

Alletiders vejr til sådan en tur, og absolut en faktor for at kunne gennemføre hele ruten. Som en ekstra lille overraskelse var det alletiders at blive mødt af vinterbadernes luciasang ved havnebadet - tak for den lille ekstra oplevelse! 

Tak til alle deltagerne, og tak til jer der fulgte os fra land. Jeg håber det var et lige så flot syn derfra som vi havde ude blandt kajakkerne! De bedste juleønsker herfra - Vi ses til flere kajakoplevelser i det kommende år!

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk