OnAdventure medlem i Dansk Havkajak Brancheforening

DHBF-logo

 

OnAdventure er pr. 2014 medlem i Dansk Havkajak Brancheforening, der som brancheforening for professionelle danske kursusudbydere i havkajakbranchen, står for høj sikkerhed, erfaring og gode oplevelser.

OnAdventure vil fortsat tilbyde undervisning i topklasse, og Jeg ser frem til at gøre det med Dansk Havkajak Brancheforening som en del af fundamentet, der samlet set består af at holde sikkerhed, kursusindhold, instruktion og oplevelse up to date. 

Vi ses på vandet!

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk