Kursus- og Demo kajakker til salg

 

 

 

OnAdventure sælger demokajakker og kursuskajakker i god stand.

Prøveture og levering efter aftale - se de aktuelle kajakker og udstyr til salg her

DesignKayaks Endless på vandet

DesignKayaks Endless

En kajak der virker rigtig godt til længere ture. Den runde bundprofil er inspireret af surfski, og giver et hurtigt glid gennem vandet - og så er der gjort ekstra ud af komforten med et komfortabelt sæde i carbon.

Detaljer og Sejlegenskaber: Læs mere om kajakken her (åbner i nyt vindue)

Stand: Nærmet som ny. Kajakken har ubetydelige små brugsridser fra demo-ture og alt på kajakken fungerer som den skal. Der er lavet forstærkning på stroppen der holder lændestøtten.

Antal:

  • 1 stk Regular, Juicy Orange (orange med blå luger)
  • 1 stk Large, Juicy Orange (orange med blå luger)

  Pris: 8.975 kr  

(Du sparer 1.000,- i forhold til nypris, som er 9.975,-)

Tilkøb: PEAK spraydeck, NRS pumpe og NRS paddlefloat kan medfølge til en attraktiv pakkepris så længe lager haves.


delphin155_fo_ts

P&H Delphin 155 MKII CoreliteX

Delphin 155 skiller sig ud som en fantastisk kajak til manøvrering, surf, leg og teknik. Stabil nok til at du tør kante, og rider bølgerne i surfzonen nemt og med en stor grad af kontrol

Kajakken er en MKII (version 2) af den oprindelige Delphin, og den har dagsluge + snackluge, har fået flyttet finnehåndtaget og er forberedt til montering af kajaksejl.

Stand: Kajakken er brugt og har de sædvanlige brugsridser i overfladen. Der er lavet en forstærkning af cockpitkarmen bag sædet med G-Flex Epoxy, så nu er cockpitkarmen stærkere og stivere end den oprindeligt var. Alt på kajakken fungerer som det skal. 

Der er trukket slanger på dækslinerne og monteret North Water Paddle Scabbards pagajholder, så kajakken står helt klar til dig der vil have en effektiv instruktørkajak.

Antal: 1 stk, Orange

  Pris: 11.000 kr  

Tilkøb: PEAK spraydeck, NRS pumpe og NRS paddlefloat kan medfølge til en attraktiv pakkepris så længe lager haves.


Greenland Touring 002

Tahe Marine Greenland Touring

Grønlandske linjer, lav vindfølsomhed og gode rulle-egenskaber kendetegner Greenland Touring. Samtidig med det, får du en kajak der skyder en god fart med sit hurtige glid, og som er nem at holde på retningen selv i hårdt vejr, takket være den store finne. 

Skroget er i carbon/kevlar som giver dig en let, stiv og solid kajak. Dækslinerne er ført helt ud til enderne, hvor der oprindeligt sad elastik - dette forbedrer håndteringen af kajakken når der skal laves redninger og bugseringer. Der medfølger en original sædepude.

Stand: Kajakken er brugt men fuldt funktionsdygtig. Den har de sædvanlige brugsridser der ses ekstra tydeligt fordi skroget er sort. Der er slidt et hul ved hælen i cockpittet, der nemt kan lappes med glasfiber. 

Antal: 1 stk, Sort

  Pris: 11.000 kr. - RESERVERET   

Se flere billeder af kajakken


centre-longjohn

Palm Centre Long John

Enkel longjohn med 2-vejs lynlås. Lavet i robust 3,5 mm neopren.

Brugt sporadisk til undervisning, men uden skader og fungerer som de skal. Farvekodet så indersiden på skuldrene følger størrelsen. Hvis du har flere størrelser våddragter, er det nemt at finde den rigtige størrelse.

Antal: 1 stk XS

  Pris: 375 kr pr. stk 

centre-jacket

Palm Centre Rojakke

Rojakke med velcrolukning i halsen og neoprenmanchetter i håndleddene. Lavet i vind- og vandtæt PU-coated nylon - jakken er ikke åndbar, til gengæld holder den vind og bølgesprøjt effektivt ude.

Brugt sporadisk til undervisning, men uden skader og fungerer som de skal. Farvekodet så stoffet ved håndleddene skuldrene følger størrelsen. Hvis du har flere størrelser rojakker, er det nemt at finde den rigtige størrelse.

Antal: 1 stk Small

  Pris: 250 kr pr. stk 

Mega ShortRRs 001

Mega Short RRs surfkajak

Mega Short RR's kombinerer surfkajakkens egenskaber på større bølger, med playboat's ekstreme manøvredygtighed. Grøn top med sorte striber, og hvid bund.

Velbygget og stærk surfkajak med bund i carbon/kevlar, top af glasfiber. Fiberkonstruktionen giver god stivhed i skroget og bunden = Masser af acceleration og fart på bølgen.

Stand: Kajakken er i god stand, har sædvanlige, mindre brugsridser.

Længde 190.5 cm / bredde 63 cm / vægt ca. 11 kg / Anbefalet max roer vægt 80 kg.

Prisen er incl. et sæt helt nye Mega Finner.

Antal: 1 stk

  Pris: 3.000 kr  

Se flere billeder af kajakken »

Kontakt mig hvis du vil købe brugt/demo udstyr

Tak for din besked - vi kontakter dig hurtigst muligt!

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk