Review: North Water Dynamic Sea Tow 50'

Dynamic-Sea-Tow-review-Screenshot

Din næste bugserline?

Et kig på North Water Dynamic Sea Tow 50' bugsersystemet, der er North Waters bud på et system som er åbent for ændringer og tilpasning. Systemer til bugsering har været gennem mange års test - og de forskellige producenter har hver deres måder at tænke på, når det kommer til features og tilpasningsparathed. North Water er ingen undtagelse, så med Dynamic Sea Tow 50' er der fokuseret på at fremstille en solid platform, som i sig selv løser opgaven fornuftigt (på lige fod med mange andre bugserliner). Forskellen her er bare, at North Water er meget åbne for at folk alligevel ombygger deres system, så de har fra starten lagt op til at gøre det nemt at modificere linen. Døm selv, detaljerne her:

Mine ændringer

Jeg har brugt bugserlinen gennem sommeren 2014, til et bredt spænd af instruktionsarbejde og tur-roning, og har efterhånden gjort mig nogen erfaringer med hvordan den virker i praksis. Den fik ret hurtigt de første ændringer lavet - ændringer som du også kan se i videoen ovenfor. Det har jeg ændret:

  • Forkortet bælte så det passer til livviden + 10 centimeter
  • Linen fastgjort i bæltet med 8-tals knob i stedet for pælestik
  • Fingerstrik til at korte linen ned fra 15 meter til ca. 8 meter
  • Skumflyder flyttet 2 meter ind på linen, væk fra karabinen
  • Karabinen fastgjort med rustfri klemmeringe i stedet for knuder

 

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv mig en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk